Teamwork

In onze praktijk werken we met een team van verloskundigen en assistentes.

De verloskundigen nemen om beurten de diensten en spreekuren voor hun rekening. Tijdens de spreekuren streven we ernaar dat je ons allemaal leert kennen, omdat je van tevoren niet weet wie er dienst heeft als je bevallen gaat. Maar als jij het juist prettig vindt om in je zwangerschap 1 of 2 vaste verloskundigen te zien dan kunnen we dat ook voor je regelen. De kans bestaat dan wel dat je tijdens je bevalling een nog ‘onbekend gezicht’ ziet.

Assistentes: eerste aanspreekpunt

De assistentes zijn op de praktijk het eerste aanspreekpunt. Zij beantwoorden tijdens spreekuurtijden de praktijktelefoon. Daarnaast voeren zij ondersteunende werkzaamheden uit zoals het maken van afspraken, bloedprikken enzovoorts.

Voor bevallingen, spoed, dringende vragen en contact tijdens de kraamperiode, is de dienstdoende verloskundige 24 uur per dag op de diensttelefoon (het mobiele nummer: 06 511 027 89) bereikbaar. Mochten er toevallig 2 bevallingen tegelijk zijn dan zullen we in de regel als eerste een verloskundige van ons eigen team inschakelen.

Een bekend gezicht bij je bevalling, wel zo prettig!

Ons team

Zwanger? Schrijf je dan nu in voor een eerste controle!

Contact met de assistente:

0523-265393

info@verloskundehardenberg.nl

Inschrijven: